סדנת קהילה מספר 72-
איך לבנות חוסן בחוץ?

אנחנו כאן בשבילכן.ם,

לאורך השנה אנחנו פוגשות מלוות ומכשירות מאות אנשי ונשות חינוך.

מפתחות מוצרים אשר תומכים ביציאה ובלמידה בחוץ.

מפיקות את הכנס הארצי לחינוחוץ – בחוץ לומדים אחרת.

פיתחנו למורות את מאגר המערכים של שיעורי חוץ הגדול בארץ, מתוך העבודה שאנחנו עושות עם שיטות יחודיות ללמידה אחרת.

אם יש לכם שאלה או בקשה אנחנו תמיד פה בשבילכם.

אנחנו עונות לכולם, מתוך אמונה ברורה בדרך, בשינוי המופלא הזה שאנחנו רוצות לראות בעולם החינוך.

יש לנו את העבודה הכי טובה בעולם ואנחנו מלאות אמונה בדרך.

לבקשות, הזמנת סדנאות ושיתופי פעולה

צרו קשר,
מיכל ואיילת

בכל סדנה נארח מרצה או נושא להרצאה ושאלות. 

והפעם  …

איילת סלעי

איך לבנות חוסן בחוץ? כלים פרקטיים לבניית חוסן - למצוא כוחות בתנאי אי וודאות

בתוך תקופה ארוכה של סערות אנחנו מתחילות שנה חדשה ושואלות את עצמנו – מה נוכל לתת לעצמנו ולילדים.ות כדי לשמור על המרכז שלנו (שאפשר לומר שהוא מסמן את החוסן שלנו)?

בעזרת הפעילויות הנכונות מרחבי החוץ ישמשו אותכם לבנייה וחיזוק הכוחות הפנימיים שלכם ומציאת עוגנים שישרתו אתכם ברגעי קושי קטנים וגדולים.

בסדנה נשוחח על עוגנים רגשיים פנימיים וחיצוניים, נתנסה ונדבר על מגוון עוגנים ועל האופן בו ניתן לפתח אותם במרחבי החוץ של בית הספר והגן.

בניית העוגנים האלו, תרגולם והפיכתם לנגישים היא משמעותית תמיד אך במיוחד בימים האלו.

מנחה: איילת סלעי, עוסקת בפיתוח חוסן ורווחה רגשית דרך חיבור לטבע, יוצרת יום ביומו (יומן מסע לנשים במשברי חיים)

מארחות ומנחות: מיכל שדה ואיילת סלעי מעץ הרעיונות, מנחות צוותים חינוכיים בלמידה חוץ כיתתית, מחברות לטבע גדולים וקטנים דרך סדנאות ומוצרים.

הסדנאות הן פרי שיתוף פעולה משמח של עץ הרעיונות עם תחום החינוך של רמת הנדיב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן